Yritys

Ramirent Suomessa

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys. Lehdistöä ja sijoittajia palvelevia lisätietoja löytyy Ramirent konsernin sijoittajasivuilta www.ramirent.com.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

Olemme ongelmanratkaisijoita

Aktiivisena ja eteenpäin suuntautuneena yrityksenä tarjoamme aina asiakkaidemme haasteisiin ja tarpeisiin parhaiten sopivat neuvot, tiedot ja tuote- ja palveluratkaisut. Tehtävämme on yksinkertaistaa asiakkaidemme liiketoimintaa toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Dynaamisella tarkoitamme aktiivista ja kehittynyttä ratkaisumallia. Toisin sanoen haluamme olla ongelmanratkaisijoita, jotka löytävät aina asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Dynaamiset vuokrausratkaisut tarjontamme ytimessä

Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista projektityömaan koko kalustokapasiteetin hallintaan. Markkinoiden laajin tuotevalikoima takaavat asiakkaillemme hyvin huolletut, luotettavat ja kuhunkin tilanteeseen sopivimmat vuokrausratkaisut.

Dynaamisten vuokrausratkaisujemme avulla yhdistämme tuotteemme, palvelumme ja osaamisemme parhaalla mahdollisella tavalla. Vuokrattavien laitteiden lisäksi tarjoamme myös suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja.

Ramirent Finland Oy on Suomen johtava rakennuskonevuokraamo. Olemme osa Ramirent-konsernia, joka toimii 10:ssä Euroopan maassa.

from_machines_to_more_than_machines.jpg : 59Kb

customer_first.jpg : 47Kb